Om Forretningsudvikling Danmark

Forretningsudvikling Danmark er et mindre, professionelt konsulenthus der leverer konkrete resultater. Forretningsmodellen er enkel og effektiv og til en fast, lav månedsydelse.

Bestil tid nu. Første møde er gratis.

Erik Lissner Foto.jpg
Erik Lissner
Forretningskonsulent

Jeg har over 30 års erfaring med forretningsudvikling, ledelse, drift, strategiløsninger, digital markedsføring og salgsoptimering.

Jeg har været iværksætter og ejerleder af flere firmaer, CEO og Country Manager og har derfor bred erfaring inden for alle aspekter af forretningsudvikling og optimering. Jeg er rigtig god til kreative udfordringer, og ser løsninger istedet for problemer. Jeg arbejder effektivt og struktureret og går ind for at en aftale er en aftale.

Jeg har fornyligt bestået eksamen i "Digital Markedsføring" på Københavns Erhvervsakademi og er derfor rigtig skarp på at analysere og forbedre din virksomheds synlighed og salg på nettet, i alt fra SEO (søgemaskineoptimering) til Google Adwords, FB kampagner og hjemmesider.

Ved samme lejlighed blev jeg Google Analytics certificeret. Jeg har dronebevis og foto/video drone, hvis du mangler et kreativt foto eller videooptagelse til din virksomhed.

 

Se min Linkedin profil her:

Linkedin Erik Lissner